16 pumper på vej
til norsk RAS-anlæg

På vores fabrik ligger der lige nu, 16 store pumper af typen LM Pumps Fresh PR 600/700 klar til levering. De fragtes nu til Norge, hvor de skal indgå i et nyopført landbaseret RAS-anlæg, til opdræt af laks. 

16 store Lykkegaard propelpumper er klar til levering. De fragtes nu til Norge, hvor de skal indgå i et nyopført landbaseret RAS-anlæg, til opdræt af laks. Pumperne er af typen LMPump FRESH PR600/700 Inline, 830 l/sec. 4,5 vs. og 75 kW motor.

RAS eller Recirculated Aquaculture System er et lukket højteknologiske landbaserede akvakultur anlæg, hvor vandet cirkuleres, renses og genbruges – med henblik på at forbruge mindst muligt grundvand og for at undgå udslip og potentiel forurening i havene.

Recirculated Aquaculture Systems (RAS-anlæg) er en af fremtidens løsninger, som innovative danske op- drætsvirksomheder er med til at udvikle, anvende og eksportere. Teknologien gør det muligt at opdrætte fisk på land i lukkede anlæg med fuldstændig kontrol over produktionen og minimal udledning af næringsstoffer. Det giver sunde og gode fisk, høj fødevaresikkerhed og produktion med minimalt aftryk på miljøet. Kilde: https://www.danskakvakultur.dk/

For at gøre montage nemt for kunden, leveres pumperne med påmonteret ophæng. Når pumperne ankommer, kan de monteres direkte på anlægget, ved hjælp af medfølgende montageudstyr og digital guide i form af video.

16 Lykkegaard propelpumper til norsk akvakultur, klar til levering:

 

Se video fra test af en ud 16 propelpumper – af typen LMPumpFRESH PR600/700 Inline, 830 l/sec. 75 kW motor.

Tilmeld nyhedsbrev

hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration i din indbakke et par gange om året