Industri

Afledning
af gråt spildevand

Effektive pumpeløsninger

Gennem generationer har Lykkegaard leveret højeffektive og driftssikre propelpumper til blandt andet skibsværfter, proces- og papirindustrien, kraftværker m. fl. I disse industrier er det vigtigt at kunne flytte store mængder filtreret vand hurtigt og effektivt, og det er netop vores kernekompetence. En investering i nye pumpeløsninger er ikke kun et spørgsmål om løsningens tekniske formåen.

Vi har også fokus på virkningsgrad, forventninger til levetid og serviceomkostninger. Derfor hjælper Lykkegaard propelpumper også med at sikre en stabil driftsøkonomi, så vores kunder altid kan være konkurrencedygtige indenfor deres felt.

Effektivitet

Alle vores komponenter er konstrueret til at give en maksimal virkningsgrad, hvilket gør, at Lykkegaard propelpumper har en af markedets højeste ydeevner. Ydermere er Lykkegaard A/S førende i konstruktion af propelpumper, hvor den enkle konstruktion sikrer minimale vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Kernen i vores pumpeløsninger er de specialdesignede propeller og pumpehuse, der alt efter behov leveres i støbejern, duplex stål, HDPE (High Density Polyethylene) eller bronze.

Driftssikkerhed

Pumpen er ofte hjertet i vores kunders forretning. Dette gælder både inden for forsyninger, industri og landbrug samt skibsværfter og mineindustrien. Derfor er vores årelange erfaring med pumpning og cirkulation af vand essentiel. Vores konstruktioner ligger altid til grund for, at pumperne opnår minimal slitage, og alle Lykkegaard propelpumper bliver testet og kvalitetssikret på eget testanlæg ud fra nøje definerede kriterier.

Service

Vores services omhandler ikke kun Lykkegaard pumpeløsninger, men også andre fabrikanters pumper – blandt andet på kraftværker. Med vores lokale nærvær og internationale ekspertise inden for pumpeteknologier kan vi servicere alt fra standardiserede til avancerede installationer. Vi er tilmed lagerførende af mange reserve- og sliddele, og fra vores centrallager tilbyder vi de nordiske markeder 24 timers leveringsservice på Lykkegaard dele.

HAR DU BRUG FOR EN TILPASSET
LØSNING?

Kontakt os