KORROSIONSBESTANDIGE
PUMPER TIL CANADA

Korrosionsbestandige Lykkegaard propel pumper til canadisk fiskeopdræt

Lykkegaard skal levere 16 store korrosionsbestandige propel pumper til canadisk akvakultur, hvor de skal de indgå i et avanceret fiskeopdrætsanlæg. Pumperne skal arbejde i saltvand, og netop derfor har det højeste prioritet for kunden, at pumperne kan arbejde i aggressive omgivelser, uden at korrodere.

De første otte pumper af typen LM Salt 400/500 – PE, er produceret og klar til at blive sendt afsted til den canadiske ø Newfoundland. Og i det nye år er endnu otte pumper på vej.

Pumperne har en ydelse på 395 l/sec. v. 3,5 M/Vs.

korrosionsbestandige pumper

PE-pumperne er fremstillet i det ekstremt slidstærke materiale HDPE (high density polyethylen), der udover at være garanteret korrosionsfrit også er et meget let og støjsvagt materiale. Propeller, nav og aksler fremstilles i duplexstål. Pumpen kan installeres i vand med 500-40.000 ppm saltholdighed og vandtemperaturer på op til 30 ° C.

Lykkegaards innovative korrosionsbestandige pumpeløsning er udviklet særligt målrettet fiskeopdrætsindustrien, hvor pumperne typisk har hårde betingelser i aggressivt vand, der både kan være varmt og saltholdigt. Med denne pumpe kan fiskeopdrættere få en garanteret 100% korrosionsbestandig og stabil pumpeløsning og undgå unødvendig driftsstop.

Lykkegaard fremstiller skræddersyede pumper, der giver vores kunder optimal ydelse og de mest energieffektive, omkostningseffektive og pålidelige pumpeløsninger. Vores propelpumper er aksialpumper, som anvendes, hvor der er behov for effektivt at flytte store mængder vand, ved lavt tryk og relativt små løftehøjder. Propelpumperne installeres med tørt anbragte IEC standard motorer og vandsmurte gummilejer, hvilket betyder, at der ikke er elmotordele under vand og dermed ingen risiko for, at der afgives hverken varme eller forurening til vandet.

Alle pumper er designet og fremstillet på vores fabrik i Danmark af vores dygtige specialister med omfattende know-how.

Bæredygtig akvakultur

Hos Lykkegaard A/S producerer vi kundetilpassede pumpeløsninger. Det gør vi, fordi vi tænker langsigtet. Det betyder, at vi dimensionerer og fremstiller hver pumpe til det enkelte projekts behov og tester og certificerer alle pumper, før de leveres til kunden. Det betyder, at vi kan garantere kvalitet, optimal ydelse og virkningsgrad – og vigtigst af alt, at vores kunder får driftssikre pumpeløsninger, der holder i rigtig mange år. Vi garanterer et dokumenteret lavt energiforbrug og sikrer dermed vores kunder de mest energieffektive og omkostningseffektive pumpeløsninger; alt i alt et bæredygtigt pumpevalg – både økonomisk og miljømæssigt.

Vi er specialister i pumpeteknologi, og derfor bliver vi brugt som både rådgiver og leverandør til nationale og internationale projekter. Vores propelpumper bidrager dagligt til bæredygtig fiskeproduktion i både hav- og landbaseret fiskeopdræt i hele verden.

Hos Lykkegaard A/S rådgiver vi vores kunder og samarbejdspartnere i, hvordan de kan opnå større succes med deres pumpeløsninger og forretning. Hvis du sidder med et aktuelt projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Læs mere om Lykkegaards propelpumper til akvakultur her

 

6. december 2019

Tilmeld nyhedsbrev

hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration i din indbakke et par gange om året