opdateret
pumpeberedskab?

Er dit pumpeberedskab parat til at klare de store mængder regnvand vi får i Danmark i denne tid? Hvis du ikke allerede har haft eftersyn og service af dine pumper, så er det nu du skal sørge for det. Det kan betale sig, at have vedligeholdte og optimerede pumper, fordi akutte løsninger ofte er langt dyrere og fordi det er vigtigt at dine pumper kan yde optimalt når der er brug for dem.

Klimaforandringer: øget nedbør og vandstand.

Større og globale klimaforandringer medfører i disse år, stigende temperaturer, mere nedbør, øget vandstand i havene og øget højvande i forbindelse med storme og stormfloder. Og ser vi tilbage på det seneste år, har DMI meldt om både nedbør – og varmerekorder, og vi mærker tydeligt forandringerne her i Danmark.

Hele Danmark er omgivet af vand, og langt størstedelen af vores byer ligger langs den danske kystlinje, ligesom vi også har tradition for at have sommerhuse i de lavtliggende naturområder tæt ved havet. Derfor kan rigtig mange danskere, både boligejere og landmænd, potentielt blive udsat for ødelæggende oversvømmelser i den nære fremtid. Landbruget mærker i særdeleshed den negative effekt af klimaforandringerne. Deres marker står under vand, afgrøderne ødelægges og det har store konsekvenser for omsætningen.
Vi oplever, at vores kunder er udfordrede af de store mængder regnvand og forhøjede vandstande – særligt i de mest lavtliggende dele af landet som Lolland-Falster, Vestjylland og store dele af Sjælland. Heldigvis oplever vi også, at mange tager affære og sørger for at få efterset og serviceret deres eksisterende pumpeanlæg eller investerer i helt nye anlæg.

Specialister i afvandingspumper igennem generationer.

Hos Lykkegaard A/S har vi igennem mere end 130 år, beskæftiget os med afvanding, og vi har mere end 3500 pumper ude i det danske land, der dagligt sørger for at holde vand væk fra beboede og opdyrkede landområder. Afvandingspumperne er installerede hos bl.a. pumpe- og digelag,  grundejerforeninger, sommerhusejere, landbrug og godser, kommuner og Naturstyrelsen – hvor de bidrager til at sikre store dele af Danmark mod oversvømmelse og til genopretning af naturområder.

Vi dimensionerer og fremstiller alle vore pumpeløsninger til det enkelte projekt, og vi tester og certificerer alle pumper, før de installeres hos kunden. Det gør vi, fordi vi tænker langsigtet. Vi kan garantere kvalitet, optimal ydelse og virkningsgrad, samt et dokumenteret lavt energiforbrug – og vigtigst af alt, at vores kunder får driftssikre pumpeløsninger, der holder i rigtig mange år. Alt i alt et bæredygtigt pumpevalg – både økonomisk og miljømæssigt.

Vi er pumpespecialister, og fungerer derfor som både rådgivere og leverandører. Vores erfarne fagfolk udfører dagligt service, vedligehold og optimering af eksisterende pumpeanlæg i hele Danmark – enten på vores eget serviceværksted, eller ude på stedet. Når det er nødvendigt at udskifte dele eller fremstille helt nye pumpeløsninger, sidder vores dygtige teknikere klar til at dimensionere og rådgive. Alle vores pumper fremstilles på vores fabrik på Midtfyn, hvorfra vi også rykker ud med service – og kranbiler.

Har du et konkret projekt eller spørgsmål, er meget velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe.
Kontakt Lars Bjerregaard lb@lykkegaard-as.dk eller ring 65981316.

Med venlig hilsen,
Lykkegaard A/S

Tilmeld nyhedsbrev

hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration i din indbakke et par gange om året