Reparation
& vedligehold

Af og til kommer nogle meget gamle pumper ind til reparation på fabrikken på Fyn. Denne pumpe blev produceret og leveret til kunden i 1959. Pumpen har tjent sit job som afvandingspumpe ved Ringsted de sidste 61 år - så når vi taler om lang produktlevetid, er der altså noget om sagen.

Igennem generationer har vi opnået en betydelig erfaring i at designe, producere og vedligeholde pumpeløsninger. Samtlige pumper som vi har leveret gennem årene er registreret i vores database og vi er i løbende kontakt med vores kunder, for at sikre at de fortsat er tilfredse med deres løsninger. På vores fabrik på Fyn, modtager vi pumper til reparation og service. Her udskifter vores teknikkere de nødvendige sliddele, og forlænger dermed levetiden på de servicerede pumper.

Af og til kommer nogle meget gamle pumper ind. Denne pumpe, der netop har været inde på fabrikken til reparation, blev produceret af anden generation i virksomheden og leveret til kunden i 1959. Pumpen har tjent sit job som afvandingspumpe ved Ringsted de sidste 61 år – så når vi taler om lang produktlevetid, er der altså noget om sagen.

Langsigtede og bæredygtige pumpeløsninger

Vi tænker langsigtet og producerer langtidsholdbare og bæredygtige pumpeløsninger. Vi ser det som vores ansvar at forbruge så få af klodens ressourcer som muligt og sørge for at vores aftryk er så neutralt som muligt. Det gør vi som virksomhed ved at fremstille energieffektive, miljøvenlige kvalitetsprodukter der kan holde i rigtig mange år. Dertil har vi stor fokus på, at vore produkter er fremstillet, så de let kan skilles ad og repareres. Vi reparerer og genbruger gerne – i stedet for at smide ud.

Det har altid været vigtigt for os at agere ansvarligt og derfor er det også naturligt for os at tage aktivt del i arbejdet med FN’s Verdensmål, så vi med vores produkter og virksomhed kan bidrage til en bæredygtig fremtid. Vi arbejder aktivt med FN’s Verdensmål – og vi har særligt fokus på Verdensmål 8 om “Anstændige jobs og økonomisk vækst” og Verdensmål 12 om “Ansvarligt forbrug og produktion”.

Tilmeld nyhedsbrev

hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration i din indbakke et par gange om året