Tænk langsigtet

Hvis du ligesom os tænker langsigtet, vil du sikkert give os ret i, at værdien af enhver løsning skal vurderes over hele dens levetid. Det er i hvert fald udgangspunktet her hos os.

Hos Lykkegaard A/S har vi siden 1883 fremstillet propelpumper — ikke standardprodukter men kundetilpassede løsninger. Det betyder, at vi dimensionerer og fremstiller pumper i tæt dialog med vores kunder. Før pumperne leveres, tester, kvalitetssikrer og certificerer vi dem ud fra nøje definerede kriterier. Det gør, at vi kan levere en af markedets bedste virkningsgrader målt i driftspunktet. Plus væsentlige energi- og ressourcebesparelser og en uovertruffen driftssikkerhed.

Samtidig kan vi sikre fuldstændig overensstemmelse med hver enkelt kundes faktiske behov og minimere vedligehold og reparationer. Dermed kan vores kunder koncentrere sig om at drive forretning mange år frem uden utidige afbrydelser. Den form for uafhængighed og stabilitet, mener vi, er vigtig; det gælder også for os selv. Vi er en familiedrevet specialist-virksomhed med en passion for præcisionsarbejde, grundighed, ordentlighed og pålidelighed. Dét har vi tænkt os at holde fast i, også på lang sigt.