Travlhed i
testcenter

Der er travlhed i fabrikkens testcenter. Der er fuld fart på eksporten af pumper til hele verden. I disse uger færdiggøres pumper til bl.a. Azerbaijan, Singapore og Norge. Alle pumper kvalitetstestes i vores testbassin, før de leveres til kunden.

Der er fuld fart på eksporten af pumper til hele verden. I disse uger færdiggøres pumper til bl.a. Azerbaijan, Singapore og Norge. Alle pumper kvalitetstestes i vores testbassin, før de leveres til kunden.

Azerbaijan: LM Pump Fresh til procesvand – filtrering i industien. PR 200 – 350 m3/h

Singapore: LM Pump Salt. Akvakultur – opdræt af kingfish. Returpumpning i lukket system, i et flydende anlæg. PR 400/500 PE – 1700 m3/h.

Norge – Salmar: LM Pump Fresh. Akvakultur – opdræt af laks. Pumpning af afløbsvand. PR 400/500 – 1550 m3/h.

Testcenter

Et væsentligt element i vores udviklingsarbejde er en løbende test som alle pumper skal gennemgå. Da vi udelukkende fremstiller  pumpeløsninger der er specielt tilpasset den enkelte kunde, har vi etableret vores eget testcenter til brug for fysisk afprøvning og test af pumperne. Vores ingeniører og konstruktører tester i samarbejde med vores teknikere alle pumper, før de sendes afsted til kunden.

Anlægget består af en tank der er inddelt i to sektioner med separate installationer til stål- og HDPE pumper. Et vigtigt element i anlægget er et indbygget avanceret udstyr til kapacitetsmåling af pumpernes ydeevne og virkningsgrader. Samlet indeholder anlægget ca. 1 million liter vand.

Testcentret anvendes også til afprøvning af komplementære pumpeløsninger ligesom faciliteterne stilles til rådighed for forskellige offentlige institutioner og samarbejdspartnere.

Her ses test af pumpe til Norge – Salmar: LM Pump Fresh PR 400/500 1550 m3/h.

Tilmeld nyhedsbrev

hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration i din indbakke et par gange om året